18-07-2024

Algemene informatie

 

adres.jpg

 

Veel mensen hebben behoefte aan persoonlijke begeleiding. Direct contact met een grote leraar en genezer zoals Andreas Firewolf is zeer inspirerend. Direct contact met het energieveld van Firewolf is helend. Een inwijding van Firewolf geeft je direct energie en helpt je enorm vooruit.

 

Mogelijkheden

We willen dat jij zoveel mogelijk het initiatief neemt. Jij moet bepalen wat je wilt en vervolgens proberen dit te realiseren. Daar groei je van. Als je persoonlijke begeleiding wilt van Andreas Firewolf, dan moet jij in actie komen. Jij moet laten weten wat je wilt. Dat kan via het contact-formulier (onderaan de pagina) of via email.

 

 • Groepsdagen in ons centrum

  Met een klein aantal andere mensen volg je opleidingsdagen van Andreas Firewolf. Meestal 3 tot 5 deelnemers.

  Meestal beginnen opleidingsdagen om 11.00 uur en eindigen tussen 17.00 uur en 17.30 uur. Deze opleidingsdagen worden gegeven in ons centrum in het uiterste noord-oosten van Nederland. Zie foto boven. Indien je met de trein komt, kunnen we vervoer van en naar het station Winschoten regelen.

  Voor activiteiten die door ons worden georganiseerd, zie Cirkels van Andreas

  Als je met drie tot vijf personen bent, kun je op afspraak opleidingsdagen volgen. Als je samen met wat vrienden een cirkel wilt beginnen, kunnen jullie regelmatig komen voor een groepssessie. Bijvoorbeeld eens per maand of eens per drie maanden. Als je dit wilt, neem dan contact met ons op met het contact-formulier (onderaan de pagina) of via email..

  Kosten bedragen:

  • 85 euro per persoon incl. BTW en inclusief koffie / thee en vegetarische lunch.

  • Jongeren van 18 tot en met 25 jaar kunnen soms korting krijgen.

 • Workshops in jouw omgeving.

  Als je een paar mensen kent die mee willen doen, kun je Andreas Firewolf uitnodigen om een workshop te geven. Dat kan gewoon in een huiskamer. Zo kun je vrij simpel een Cirkel van Licht en Liefde beginnen.

  • Kosten: Voor persoonlijke sessies en voor groepen kleiner dan 10 deelnemers 175 euro inclusief BTW en exclusief reiskosten. Kosten bij 10 deelnemers en meer: 17,50 euro per persoon incl. BTW. en exclusief reiskosten

  • In principe overal op het vaste land van Nederland ten noorden van de lijn Arnhem - Utrecht - Amsterdam. Ten zuiden van die lijn of op de waddeneilanden alleen in overleg.

 

 

firewolf/bos2.jpg

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

Contact formulier

Als je meer informatie wilt, als je nog vragen hebt of als je iets wilt organiseren, neem dan contact met ons op met dit formulier.

Neem zelf het intiatief.

Naam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Vraag, foutmelding of klacht

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 24 plus zesendertig ?

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
Cirkels van Andreas
Artikelen over DE Cirkel van Licht en Liefde
English website
Contact formulier
Begin zelf een Cirkel van Licht en Liefde
Zoek je aansluiting bij de Cirkel van Licht en Liefde, klik hier
Alles wat je nodig hebt voor de eerste graad van de Cirkel van Licht en Liefde
Oproepen voor een Cirkel van Licht en Liefde
Cirkels van Andreas
Apprentice programma
Ontwikkeld door Nul-A Computers