14-08-2018

Begeleiding van Andreas Firewolf

 

adres.jpg

 

Het is de bedoeling dat alle informatie die je nodig hebt om een cirkel te beginnen via internet verkrijgbaar komt. Intelligente mensen met voldoende zelfdiscipline en wilskracht kunnen met deze informatie zelf hun cirkel opzetten.

Veel mensen hebben behoefte aan persoonlijke begeleiding. Direct contact met een grote leraar en genezer zoals Andreas Firewolf is zeer inspirerend. Direct contact met het energieveld van Firewolf is helend. Deelname aan een TRANCE-FORMATIE waarbij Firewolf je direct energie geeft helpt je enorm vooruit.

 

Mogelijkheden

We willen dat jij zoveel mogelijk het initiatief neemt. Jij moet bepalen wat je wilt en vervolgens proberen dit te realiseren. Daar groei je van. Als je persoonlijke begeleiding wilt van Andreas Firewolf, dan moet jij in actie komen. Jij moet laten weten wat je wilt. Dat kan via het contact-formulier (onderaan de pagina), via email en via een imail aan Andreas Firewolf.

 

Standaard zijn er de volgende mogelijkheden:

 • Advies, coaching, inzicht per telefoon of email.

  Indien je een consult of begeleiding per telefoon of email wilt,

  neem dan met onderstaand formulier contact op.

  Vergeet niet je emailadres goed in te vullen.

  Geef ook aan:

  • Welke datum en tijd je voorkeur heeft.
  • Hoe lang het consult mag zijn.
  • Waarover je wilt spreken.

   

  Mocht je liever met een vrouw spreken, dan kun je een telefoongesprek met Eva boeken. Eva is al 30 jaar mijn partner en geeft helder inzicht.

   

 • Persoonlijk gesprek

  Duur: 1,5 tot 2,5 uur

  Waar: In ons centrum. Zie bovenaan.

  Kosten: € 50 (inclusief BTW).

  Je kunt een gesprek boeken door een persoonlijk gesprek 'in de winkelwagen te leggen' en af te rekenen. Zie het formulier hieronder.

 • Persoonlijke sessie met Andreas Firewolf

  Persoonlijke begeleiding van Andreas Firewolf voor één persoon of voor één (echt-)paar.

  Een sessie duurt drie tot vijf uur en wordt gegeven in ons centrum in het uiterste noord-oosten van Nederland. Zie foto boven.

  Duur: 3 tot 5 uur

  Waar: In ons centrum. Zie bovenaan.

  Kosten: € 250 (inclusief BTW).

Consulten en andere persoonlijke diensten dienen vooruit betaald te worden. Dit moeten we zo doen, omdat mensen soms niet komen en vergeten tijdig af te zeggen. Indien je minimaal 24 uur tevoren afzegt, krijg je 90% van de betaling terug. Je kunt de betaling ook laten staan totdat je wel van de persoonlijke dienst gebruik kunt maken.

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel

Prijs

Persoonlijk gesprek

met Andreas Firewolf in ons centrum nabij Winschoten

€ 50,00

 

 • Aftrekken van belasting

  Op de factuur komt te staan 'coaching' of 'psychologische training'. Als je een bedrijf hebt en BTW betaald, kun je een aanzienlijk deel aftrekken van de belasting.

 • Groepsdagen in ons centrum

  Met een klein aantal andere mensen volg je opleidingsdagen van Andreas Firewolf. Meestal 3 tot 5 deelnemers.

  Meestal beginnen opleidingsdagen om 11.00 uur en eindigen tussen 17.00 uur en 17.30 uur. Deze opleidingsdagen worden gegeven in ons centrum in het uiterste noord-oosten van Nederland. Zie foto boven. Indien je met de trein komt, kunnen we vervoer van en naar het station Winschoten regelen.

  Voor activiteiten die door ons worden georganiseerd, zie Cirkels van Andreas

  Als je met drie tot vijf personen bent, kun je op afspraak opleidingsdagen volgen. Als je samen met wat vrienden een cirkel wilt beginnen, kunnen jullie regelmatig komen voor een groepssessie. Bijvoorbeeld eens per maand of eens per drie maanden. Als je dit wilt, neem dan contact met ons op met het Contact formulier .

  • Kosten bedragen 75 euro per persoon, inclusief koffie en lunch.

 • Workshops in jouw omgeving.

  Als je een paar mensen kent die mee willen doen, kun je Andreas Firewolf uitnodigen om een workshop te geven. Dat kan gewoon in een huiskamer. Zo kun je vrij simpel een Cirkel van Licht en Liefde beginnen.

  • Kosten: 320 euro inclusief BTW

  • In principe overal op het vaste land van Nederland ten noorden van de lijn Arnhem - Utrecht - Amsterdam. Ten zuiden van die lijn of op de waddeneilanden alleen in overleg.

 

 

firewolf/bos2.jpg

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

Contact formulier

Als je meer informatie wilt, als je nog vragen hebt of als je iets wilt organiseren, neem dan contact met ons op met dit formulier.

Neem zelf het intiatief.

Naam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Vraag, foutmelding of klacht

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 19 plus eenendertig ?

 

reclame/groenepolitiek_rusland.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/SpiritueleGids.gif
Ontwikkeld door Nul-A Computers