14-08-2018

Begin zelf een Cirkel van Licht en Liefde

 

 

Het motto van de Cirkel van Licht en Liefde:

 

spreuken/goudentoekomst.gif

 

 

Hoe begin je een Cirkel van Licht en Liefde?

Allereerst dien je te bepalen wat je wilt en er dan echt voor te kiezen. Je probeert geen Cirkel van Licht en Liefde te beginnen, nee, je begint er gewoon een. Of je sluit je aan bij een cirkel. Je doet alles wat nodig is om de juiste mensen te vinden. Misschien heb je al een aantal mensen om mee te beginnen. Zo niet, dan verzamel je de juiste mensen om je heen of je gaat actief op zoek. Actief !!! Kom in actie !!!

Plaats bijvoorbeeld een oproep op deze site. Oproepen op deze site.

Je hebt niet veel mensen nodig. Met drie of vier gelijkgestemde personen heb je al een cirkel. Een cirkel met veel mensen is meestal niet beter. Als je twee gelijkgestemde mensen vindt, zijn jullie al met zijn drieën. Dan kun je regelmatig bij elkaar komen en samen TRANCE-FORMEREN. Bijvoorbeeld eens per week. Dat hoeft niet in een centrum. Dat kan gewoon in je huiskamer.

 

Waar vind je de kennis ???

Om een Cirkel van Licht en Liefde te beginnen en verder te ontwikkelen is speciale kennis nodig. Hoe krijg je die kennis?

  • Je kunt op deze site alle informatie vinden om jezelf en elkaar in te wijden en op te leiden. Er zijn online boeken en TRANCE-FORMATIES die je kunt downloaden. Via de online pagina's kun je per onderwerp commentaar geven, vragen stellen, op elkaar reageren, informatie en ideeën uitwisselen, contacten leggen.

  • Jullie kunnen als groep naar ons centrum komen voor een workshop. Of ik kan naar jullie toekomen. Een kleine cirkel in je huiskamer is meestal zeer geschikt. Dat kan eenmalig zijn, of eens per drie maanden of maandelijks. Al naar gelang de behoefte.

  • Als je zelf alles in eigen hand wilt houden, kun je ook de opleiding tot meester(es) van de Cirkel van Licht en Liefde doen. Klik hier voor de meester-opleiding.

  • Firewolf komt naar je toe, als jij dat wilt !!!

    Als je liever thuis wordt ingewijd, dan kun je Andreas Firewolf uitnodigen om jou (eventueel met je partner) in te wijden. Dit kan dan gecombineerd worden met een reiniging en zegening van je huis. Zie Reiniging en zegening van je huis of centrum.

 

 

spreuken/hogerswijden.gif

 

Je eigen Cirkel van Licht en Liefde

De cirkel die je begint is je eigen cirkel. Samen met de andere leden kun je doen wat je wilt, zolang je de basisprincipes Vrijheid, Vrede en Vriendschap in ere houdt. Zie Vrijheid, Vrede en Vriendschap

 

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_kwartje.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 5 vermenigvuldigt met zeven ?

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/RasataHoog.gif
Ontwikkeld door Nul-A Computers