03-12-2023

Cirkel van Licht en Liefde

Schep een geweldig leven
met magische kracht

 

 

Het motto van de Cirkel van Licht en Liefde:

 

spreuken/goudentoekomst.gif

 

 

Een magisch krachtveld

Ieder mens heeft magische kracht. Jij ook. Je kunt leren je magische kracht te concentreren en een geweldig leven te scheppen. Je kunt je leven in eigen hand nemen en bereiken wat je wilt. Dat is niet gemakkelijk. Het vergt heel veel oefening. Maar het is de moeite waard, dat weet ik uit eigen ervaring.

Hygiene in negen cirkels

De mens heeft negen lichamen. Het fysieke lichaam is het meest tastbare lichaam. De andere acht lichamen zijn fijnstoffelijk. Deze acht lichamen worden vaak gezien als lagen van de aura.

Je hebt geleerd je fysieke lichaam te beschermen met een huis. Dat is (min-of-meer) je fysieke cirkel. En we hebben geleerd ons fysieke lichaam en onze fysieke cirkel te reinigen. Naarmate we schoner werden, verdwenen veel ziektes uit onze samenleving.

Hygiene in de fysieke dimensie beschermt ons tegen fysieke ziektes. Zou het in de andere dimensies anders zijn? Natuurlijk niet.

We staan voortdurend bloot aan invloeden in de seksuele, de emotionele en de mentale sfeer. Iemand wil seks met ons en bestookt ons met seksuele energie. (Meestal onbewust.) Een ander wil aandacht en probeert ons emotioneel te chanteren. Iemand wil iets verkopen en bestookt ons met mentale energie.

De Cirkel van Licht en Liefde leert je in alle negen dimensies jezelf te beschermen met krachtvelden. Je leert je negen lichamen, je negen chakra's en je negen cirkels schoon te houden en sterk en gezond te maken.

Als onze emotionele cirkel vervuild is met sombere energieën voelen we ons somber of zelfs depressief. Wat kunnen we daaraan doen? We kunnen ons emotioneel lichaam en onze emotionele cirkel reinigen en vullen met licht en liefde. Dan worden we emotioneel gezond en sterk en functioneren we beter. Dat geldt ook voor de andere cirkels.

Verbinden met anderen

Het hoeft niet. Je mag alleen blijven en een solitaire cirkel vormen. Maar het is mogelijk samen met gelijkgestemden een Cirkel van Licht en Liefde de vormen. Als een paar gelijkgestemde mensen samen gaan TRANCE-FORMEREN of samen een ritueel doen om licht en liefde aan te trekken, dan heeft dat een geweldige kracht.

Het is mogelijk om samen in de spirituele dimensie direct contact te maken met de ziel van de aarde en in harmonie te komen met de planeet. Dan kunnen we bewust bijdragen aan de transformatie van Moeder Aarde.

 

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 40 plus drie ?

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
Artikelen over DE Cirkel van Licht en Liefde
Activiteiten van de Cirkel van Licht en Liefde
English website
Contact formulier
Over inwijding in de Cirkel van Licht en Liefde
Boek Cirkels van Licht en Liefde
Iedere dag gaat het beter en beter. Wij streven naar Vrijheid, Vrede en Vriendschap.
Opleiding tot meester(es) van de Cirkel van Licht en Liefde
De ontwikkeling van de cirkel van licht en liefde
Wat kun je doen tegen vervuiling van je milieu?
Geloof en religie in 'de Nieuwe Tijd'
Ontwikkeld door Nul-A Computers