04-06-2010

Geven, geven en geven!

 

 

Het motto van de Cirkel van Licht en Liefde:

 

spreuken/goudentoekomst.gif

 

 

De Cirkel van Licht en Liefde bestaat uit geven, geven en geven.

Er zijn mensen die altijd maar willen hebben, of willen ontvangen. Er worden tegenwoordig zelfs workshops gegeven om 'te leren ontvangen'. Maar als niemand wil geven, hoe kun je dan ontvangen?

Alle leden van de Cirkel van Licht en Liefde geven zichzelf helemaal. Is deze bewering juist? Neen! Natuurlijk niet. Alleen volmaakte mensen kunnen zichzelf helemaal geven. En dan is het nog maar de vraag, of de omstandigheden het toe laten. Meestal kan het helemaal niet. Maar een ideale Cirkel van Licht en Liefde bestaat inderdaad uit mensen, die geven, geven en geven. Uit mensen, die zichzelf helemaal willen geven: lichaam, geest en ziel ! In volmaakte liefde en volledig begrip (licht).

In de jaren '90 gaf ik mijzelf zo goed als ik kon. Bijna helemaal. Maar ik was omgeven met mensen, die veel te weinig terug gaven. Enkele uitzonderingen daar gelaten. Uiteindelijk raakte ik hierdoor uitgeput: fysiek, energetisch, financieel, psychisch, sociaal: op alle vlakken.

 

 

09-09-2015

De paar keer dat ik wel de juiste mensen om me heen had, waarmee het misschien wel mogelijk geweest was om een echte Cirkel van Licht en Liefde te beginnen, ging het opnieuw fout. Waarom?

  • Door vele teleurstellingen was ik terughoudender geworden.
  • Ik was bang dat als ik me helemaal zou openstellen, de mensen er van zouden schrikken en me zouden afwijzen. Een realistische angst.
  • Sommige mensen wilden dingen van mij, die ik op dat moment niet kon geven.

Jezelf helemaal geven is iets dat je moet leren. We hebben geleerd onszelf te beschermen. Door traumatische ervaringen hebben we geleerd ons te verbergen en af te schermen. Als we besluiten daar aan te werken, dan kunnen we ons leren openstellen en steeds beter te geven. Als we dat in een Cirkel van Licht en Liefde doen met de juiste mensen, en we moedigen elkaar aan om ons open te stellen en te geven, dan gaat het iedere dag beter en beter en creëren we een gouden toekomst.

 

 

De knop om

Begin 2000 heb ik de knop omgezet en ben ik voor mezelf gaan zorgen. Ik ging weer in de automatisering werken, geld verdienen. Ik gaf steeds minder workshops en inwijdingen, steeds minder healingen. Eind 2004 kocht ik een huis in Finsterwolde, het uiterste noord-oosten van Nederland. Heerlijk rustig. Samen met Eva verbouwde ik het huis, legde een fruitgaard aan en herstelde van de jaren '90.

Nu (juni 2010) heb ik het gevoel, dat het tijd wordt om me weer open te stellen en weer te gaan geven. Wel met mate. Ik wil geen herhaling van de jaren '90. Het wordt tijd om me weer te verbinden met de mensen en weer inwijdingen te gaan geven. Daartoe zoek ik mensen, die ook willen geven. Die kunnen geven of die willen leren geven. Alleen dat soort mensen passen in de Cirkel van Licht en Liefde. Want de Cirkel van Licht en Liefde bestaat uit geven, geven en geven. En als alle leden van de Cirkel van Licht en Liefde geven, dan kun je verwachten, dat alle leden van elkaar zullen ontvangen. En dat er harmonieuze samenwerking ontstaat.

 

 

09-09-2015

Tussen juni 2010 en nu september 2015 was Nederland in een economische crisis.

Mensen hadden andere dingen aan hun hoofd dan spirituele groei. Ik heb de afgelopen jaren besteed aan het opbouwen van de fysieke structuur van ons centrum en aan het maken van een computerprogramma om websites te beheren. Dat zie je aan deze website.

Dit programma maakt het voor jou mogelijk om op internet je eigen cirkel te beginnen met leden. Jij bepaalt wie de website mag zien en wie niet. Zoekmachines hebben geen toegang, wanneer jij dat niet wilt. Bedrijven als facebook bieden soortgelijke functionaliteit, maar bespioneren je in alles wat je doet.

 

 

Is dit geen utopie?

Een utopie is een niet bestaande plaats of een niet bestaande werkelijkheid. Met de nadruk op het onmogelijke er van. Dus is de Cirkel van Licht en Liefde geen utopie. Een harmonieuze Cirkel van Licht en Liefde waar leden zich met lichaam, geest en ziel aan elkaar geven is moeilijk maar wel mogelijk. Er zijn twee Cirkels van Licht en Liefde die al jaren lang heel goed draaien. Het kan dus wel, maar het vereist hard werk.

Om een Cirkel van Licht en Liefde goed te laten functioneren, dienen alle leden voortdurend heel hard aan zichzelf te werken. Alleen wanneer we onszelf voortdurend verbeteren, gaat het iedere dag beter en beter. Daarom hebben we TRANCE-FORMATIE cd's. Met deze cd's kunnen we onszelf onderzoeken en transformeren. Door iedere dag een TRANCE-FORMATIE te doen worden we steeds betere mensen. Dat is noodzakelijk voor een goede Cirkel van Licht en Liefde.

 

 

09-09-2015

Eén van de acht zuilen van de Cirkel van Licht en Liefde is: Discipline

zie het artikel: Cirkel van Licht en Liefde = Vrijheid, Vrede en Vriendschap

In een ritueel van de cirkel zeggen wij:

  • Wij disciplineren de Cirkel van Licht en Liefde.
  • Wij disciplineren de leden van de Cirkel van Licht en Liefde.
  • Wij disciplineren onszelf.

Hard werken aan onszelf vereist discipline. Hoe ver je hiermee gaat hangt af van jou en van je cirkel. Om iets te bereiken om aarde is stevige discipline noodzakelijk.

 

 

The dark-side

Ieder mens heeft een duistere kant: The dark side. Veel spirituele groepen ontkennen deze duistere kant. Dan ontstaat er een splitsing: de illusie van dualiteit. Men gaat geloven in een strijd tussen goed en kwaad. En natuurlijk maakt men zichzelf wijs, dat men goed is. Dan gaat men werken met engelen. Demonen wijst men af. Vanuit psychologisch standpunt is dat zeer ongezond. Mensen die daarin doorschieten, worden vaak afschuwelijke mensen.

Als we geestelijk gezond willen worden, dienen we de duistere kant en de lichte kant te integreren, samen te voegen. We moeten leren houden van onze duistere kant en deze onderzoeken en ontwikkelen. Een boom heeft wortels die de duisternis ingaan en een kruin, die naar de hemel groeit. Zo moeten wij ook zijn. We moeten zowel naar het duister als naar het licht groeien. We moeten door de illusie van dualiteit heenprikken en onszelf helemaal accepteren. Liefde voor de wereld begint met liefde voor onszelf. Liefde voor alle facetten van onszelf. Ook liefde voor onze duistere kant.

 

spreuken/liefdevoorjezelf.gif

 

Healing en TRANCE-FORMATIE

 

 

 

In de Cirkel van Licht en Liefde streven we ernaar betere mensen te worden. Door onze opvoeding, door trauma's en teleurstellingen en door de hardheid van onze omgeving zijn we beschadigd. Om te herstellen, hebben we healing nodig. We dienen onszelf en elkaar te helen. Daarvoor gebruiken we Spiritueel Genezen. Spiritueel Genezen bestaat uit zeer geavanceerde technieken, waarbij we de chakra's gebruiken om alle lagen van de aura en alle chakra's te helen. Bij onszelf en bij de andere leden van de Cirkel van Licht en Liefde.

 

Tijdens de meester-opleiding leer je deze technieken.

 

Ons lichaam is in honderden miljoenen jaren geëvolueerd. De afgelopen 50 miljoen jaar waren we aapachtig. Allerlei apenstreken, die in de loop der evolutie zijn ontstaan, zitten ons nu in de weg. Als mens worden we geboren als aapmensen. Het is aan ons om onszelf te transformeren tot mensen. Daarvoor gebruiken we TRANCE-FORMATIE. Een TRANCE-FORMATIE is een verhaal, meestal op CD. We luisteren ontspannen naar zo'n verhaal en dat geeft nieuwe inzichten. Tegelijk leren we technieken, om onze chakra's en onze geest te ontwikkelen. TRANCE-FORMATIE is heel gemakkelijk en heel effectief. Als je er eenmaal aan gewend bent, wil je nooit meer wat anders.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 1 plus zes ?

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal
Cirkel van Licht en Liefde = Vrijheid, Vrede en Vriendschap
TRANCE-FORMATIE is high-tech meditatie waarmee je je gedrag ontwikkelt
Artikelen over DE Cirkel van Licht en Liefde
Activiteiten van de Cirkel van Licht en Liefde
English website
Contact formulier
Over inwijding in de Cirkel van Licht en Liefde
Boek Cirkels van Licht en Liefde
Iedere dag gaat het beter en beter. Wij streven naar Vrijheid, Vrede en Vriendschap.
Opleiding tot meester(es) van de Cirkel van Licht en Liefde
De ontwikkeling van de cirkel van licht en liefde
Wat kun je doen tegen vervuiling van je milieu?
Geloof en religie in 'de Nieuwe Tijd'
Ontwikkeld door Nul-A Computers